The Space* Studio: Domestic Project

#756 Worcester Road, Hagley

Internal refurbishment, rear extension and new garage

This project was to make improvements on a house which sits in the green belt zone. An extension to the main house was required to further expand living areas and kitchen space, and included a swimming pool, jacuzzi and sauna. 
The original garage space which sat within the house was transformed into a games room for relaxation and entertaining, and a new build garage was built detached from the house.
Internal refurbishment was completed on the ground and first floors of the house, providing a more open plan layout downstairs, and a larger bedroom, en-suite, and walk in wardrobe on the first floor. 

© 2019 the space* studio (*architecture & interior design) limited. first floor, the lambourne, 174 great hampton row, birmingham , B19 3JP

 

t: 0121 212 9615. e: design@thespacestudio.com

Registered in England & Wales Company No.: 4530150, VAT Registration No.: 777238294

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter Round
  • Instagram - Black Circle