The Space* Studio: Workplace Project

#284 VIVID

Barn covnersion to office space

This speculative project investigated the conversion of an existing industrial urban barn into commercial office space. The proposal raised the roof to create space for an additional mezzanine floor and to get additional daylight into the building.

 

The external courtyard was covered and enclosed to create a communal central courtyard housing a reception, breakout spaces, and a mezzanine meeting room as well as access to each of the office units.

© 2019 the space* studio (*architecture & interior design) limited. first floor, the lambourne, 174 great hampton row, birmingham , B19 3JP

 

t: 0121 212 9615. e: design@thespacestudio.com

Registered in England & Wales Company No.: 4530150, VAT Registration No.: 777238294

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter Round
  • Instagram - Black Circle