The Space* Studio: Residential Project

#582 St Paul's House

Town houses and apartments, Jewellery Quarter

Our client commissioned us to obtain planning permission for the conversion of the existing office building into large apartments as well as a new storey on the roof. The project also included four 3 storey townhouses in the rear courtyard.

The existing building is sensitively refurbished whilst the new build storey and rear townhouses have a contextual but industrial aesthetic suitable for the area.

Once planning permission was obtained our client sold the project to another developer who completed the project with their own architects.

 

Note: the drawings show the planning application whilst the images which are readily available on the internet show the completed project by the other developer and their architects.

© 2019 the space* studio (*architecture & interior design) limited. first floor, the lambourne, 174 great hampton row, birmingham , B19 3JP

 

t: 0121 212 9615. e: design@thespacestudio.com

Registered in England & Wales Company No.: 4530150, VAT Registration No.: 777238294

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter Round
  • Instagram - Black Circle