The Space* Studio: Retail Project

#353 Royston Blythe, Wolverhampton

Refurbishment of Existing Salon

We updated an existing salon for Royston Blythe, Compton, Wolverhampton in the shortest possible time to minimise loss of trade and to create a minimal, open, airy salon with touches of glamour and luxury.

Featuring an over-sized baroque inspired table which acts as a central cutting station. The salon is split into two zones, a light and glossy main space with 16 cutting stations and a more subdued and relaxing backwash area. Splashes of colour are added to this minimal pallette through the large opulent pendants and giant tulip artwork.

© 2019 the space* studio (*architecture & interior design) limited. first floor, the lambourne, 174 great hampton row, birmingham , B19 3JP

 

t: 0121 212 9615. e: design@thespacestudio.com

Registered in England & Wales Company No.: 4530150, VAT Registration No.: 777238294

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter Round
  • Instagram - Black Circle