The Space* Studio: Miscellaneous Project

#346 iHub Building, Daventry

International Design Competition 

The scheme was placed runner up in an RIBA International Design competition from 71 entries.

The brief called for an iconic landmark building to house conference and exhibition facilities, cafe, restaurant and 60 innovation start-up offices. The principal concept was derived from Daventry; the inherent friction between the urban and the rural, resulting in a sculptural organic main building and more linear blocks for the offices. This combination created a campus type feel which the judges commented: "The scheme was admired for the waterside place-making ... we admired the urban feel of the canal side massing".

© 2019 the space* studio (*architecture & interior design) limited. first floor, the lambourne, 174 great hampton row, birmingham , B19 3JP

 

t: 0121 212 9615. e: design@thespacestudio.com

Registered in England & Wales Company No.: 4530150, VAT Registration No.: 777238294

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter Round
  • Instagram - Black Circle