The Space* Studio: Clement Street Conversion

#660 Clement Street

Conversion of a Victorian building into luxury flats

This brief was the conversion of a Victorian industrial red brick building dating from 1851 into luxury flats with a provision for parking as a residential development in the Birmingham Convention Quarter, city centre.

 

The design has six spacious, contemporary apartments ranging from 1,073 sq ft to 1,468 sq ft, with open-plan living spaces to embody modern luxury living and have superbly finished throughout. Each of the properties have open plan living/ dining area featuring a luxury kitchen, two double bedrooms, two bathrooms and allocated parking set behind gated fob access.

Interior styling by by Suzanne Barnes Design Partnership Ltd.

© 2019 the space* studio (*architecture & interior design) limited. first floor, the lambourne, 174 great hampton row, birmingham , B19 3JP

 

t: 0121 212 9615. e: design@thespacestudio.com

Registered in England & Wales Company No.: 4530150, VAT Registration No.: 777238294

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter Round
  • Instagram - Black Circle