The Space* Studio: Retail Project

#727 Bolo, Flemmingate Centre

Retail Refurbishment

This project for Bolo, in the Flemingate Shopping Centre, Hull involved the refurbishment of the ground and mezzanine level plus an extension into the adjacent retail unit. 

 

The new design featured a dramatic steel and glass central staircase which split at its landing to provide customers with direct routes to either the male or female sections of the store. At the foot of this staircase was a coffee bar, created to offer customers an attractive the opportunity for an extended stay in the store and a framed view of the merchandise while they waited.

 

The interior concept was to create the impression of space despite the high density of clothing. The cashier desks and changing rooms anchored the orientation of the space. Computer controlled coloured lighting was used to add atmosphere and to define specific areas.

© 2019 the space* studio (*architecture & interior design) limited. first floor, the lambourne, 174 great hampton row, birmingham , B19 3JP

 

t: 0121 212 9615. e: design@thespacestudio.com

Registered in England & Wales Company No.: 4530150, VAT Registration No.: 777238294

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter Round
  • Instagram - Black Circle