The Space* Studio: Education Project

#847 BCU Parkside Atrium

Birmingham City University Parkside Atrium Co-Working Space 

The Parkside atrium has been home to an exhibition space and small cafe area since the building opened. Due to space pressures we were commissioned to transform the atrium into a contemporary co-working / social learning space to maximise its use. The number of seats has been doubled and the variety is more suitable for visitors, cafe users, and co-workers alike. The tables adjacent to the flexible “shell” space fold up and move easily to facilitate a more open plan arrangement.

 

The vision for this was to create a calming yet dynamic space with a blend between the indoor and outside space by using natural finishes, live trees and earthy colours.

© 2019 the space* studio (*architecture & interior design) limited. first floor, the lambourne, 174 great hampton row, birmingham , B19 3JP

 

t: 0121 212 9615. e: design@thespacestudio.com

Registered in England & Wales Company No.: 4530150, VAT Registration No.: 777238294

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter Round
  • Instagram - Black Circle